Campus de Tecnificació Masculina 2024

Centre de tecnificació esportiva de Vilareal (Nascuts entre 2009 i 2012)

Benvingut al procés de preinscripció per al nostre campus de tecnificació! Estem encantats que estigues interessat a formar part d'esta experiència única. A continuació, et proporcionem informació important sobre el procés de selecció i els següents passos a seguir:

Emplenar el formulari d'inscripció: Completa tots els camps obligatoris en el formulari per a sol·licitar la teua participació al campus.

Selecció de participants: Volem oferir als participants una experiència única i de gran nivell, per això només podrem acceptar a 28 jugadors en cada torn. La selecció es realitzarà per part de l'equip tècnic del campus i es basarà en l'avaluació integral de les sol·licituds. La decisió de l'equip organitzador serà final.

Confirmació de participació: Una vegada completat el procés de selecció, notificarem a tots els participants si, finalment, han entrat o no dins del procés de selecció. Esta notificació s'enviarà per correu electrònic abans del 31 de maig.

Recepció de la confirmació: Aquells seleccionats rebran una confirmació per correu electrònic amb detalls sobre com procedir al pagament del campus.

Si pertany al club, per favor introduïsca el DNI del jugador/a, en defecte d'això el del pare/mare/tutor. Mínim 9 caràcters.

Este sitio utiliza cookies

Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies, visite nuestra política de privacidad para mayor información.